Girlsence

girlsence

TM. new! Design your world! Join the GirlSense club! Relaterade. Hur bra är spelet? Lämna ditt betyg! 1 2 3 4 5. Betyg just nu: 5/5 baserat på 3 Röster. GirlSense är en interaktiv, online community som riktar sig till unga kvinnor intresserade av modedesign. Registrering är gratis. Användare av. Skoj Spel. se spel: Gör fötterna fina - Klicka här för att spela Gör fötterna fina!.

Girlsence Video

Movie girlsence girlsence girlsence

Girlsence Video

Saw: The Final Chapter (1/9) Movie CLIP - Bizarre Love Triangle (2010) HD Skoj Spel. se spel: Gör fötterna fina - Klicka här för att spela Gör fötterna fina!. Nu är det äntligen dags att börja crowdfunda mitt fik! Frans har gjort en fantastiskt video där vi fått låna Josefin Öhrns underbara låt Sunny Afternoon. Gå genast. 6 Logga in på textpro.info och klicka på knappen "Design mode" på vänster sida av skärmen under rubriken "Bygga din mode riket. Det är märkt som "Cool ledamot butiker" och ligger i mitten av sidan. Hur man skapar en Cool sovrum. Att ändra tyget, Välj ett alternativ i verktygsfältet tyg på vänster sida av skärmen och klicka sedan på plagget att byta tyg. Om du vill ångra ett alternativ, klicka på papperskorgsikonen i nederkant högra popup-fliken. Se till att spara när du är klar att lägga till skapandet i din butik. Att skapa mode När du först loggar in på kontot "Girlsense", kan du börja skapa olika ser omedelbart. Plocka kläder, accessoarer och skor från flikarna på sidan att klä din modell i. Klicka på fliken "Skärp" eller "Trim" på höger sida av spelet skärmen, Välj alternativ som finns och anpassa deras storlek, färg och position på klänningen. Hur man gör coola saker med håret. Dessa delar av stil kommer att göra din outfit cool och sticker ut från alla andra. Välj stil med teckensnitt och ange orden önskas i rutan. Spelare designa sina egna kläder och accessoarer, skapa sin egen butik, skapa logotyper och annonsera. Att ändra tyget, Välj ett alternativ i verktygsfältet tyg på vänster sida av skärmen och klicka sedan på plagget att byta tyg. Klicka på fliken bilq eller "Trim" på höger sida av spelet skärmen, Välj alternativ som finns och live stream nude girls deras storlek, färg och position på klänningen. Välj stil med teckensnitt och ange orden önskas i rutan. Säljer varor Det finns två sätt x-men bondage sälja dina granny live cam på "Girlsense. Följ instruktionerna på fliken popup-när du har valt ett av dessa alternativ.

Girlsence -

Det kan ta lite tid för Design Studio laddas, beroende på hastigheten på din Internet-anslutning. Sedan lägga till texturer och olika diverse objekt, till exempel knappar, dragkedjor och utskärningar. Inte många tjejer har möjlighet att förverkliga sina drömmar mode design, men online-spel kan bidra till att flickor ett steg närmare. Välj ett skärp och trimma för din klänning, om du önskar, på ett liknande sätt. Hur man gör Latex Outfits. Använda bilden på fliken Controller för att ändra storlek, färg och opacitet. Därifrån kan du lägga till objekt och hela outfit i din butik eller dela den med dina vänner via e-post eller på Facebook. Hur man gör coola Outfits på GirlSense February 27 Webbplatsen GirlSense uppmanar preteen och tonåriga flickor att uttrycka sig genom att skapa mode kläder. Välj ett skärp och trimma för din klänning, om du önskar, på ett liknande sätt. Välj stil med teckensnitt och ange orden önskas i rutan. Aldrig har varit enklare att göra coola outfits. Hur man gör coola saker med håret. Hur man gör coola foderautomater. Se till anastasia skyline spara när du är klar att lägga till skapandet i din butik. Du har också möjlighet att interagera raylene nude andra genom spelet gemenskap. Hur man skapar en Cool sovrum. För att radera eventuella ändringar i plagget, klicka på ikonen "X" och klicka på det element du vill ta bort eller ångra. Inte många tjejer har möjlighet att förverkliga sina drömmar mode design, men online-spel kan bidra till att flickor ett steg närmare. Hur man gör coola stenciler. Det är märkt som "Cool ledamot butiker" och ligger i mitten av sidan. Ett annat alternativ att göra några extra spel pengar är att köpa märkeskläder innan någon av dina egna och sedan vända och sälja dessa bitar när den formgivare butiker stänger för en vinst eftersom kläder kommer att vara högre efterfrågan. Spelare designa sina egna kläder och accessoarer, skapa sin egen butik, skapa logotyper och annonsera. Klicka på den motsvarande ikonen på vänster sida av skärmen för att visa de tillgängliga alternativen.

0 thoughts on “Girlsence

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *